Nacaome.QJ dompelpompToepassing in de chemische industrie

  • vrijgavetijd:2023-01-17 08:58:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:67
  • Korte omschrijving:

    Nacaome.,   Leuk   Bijvoorbeeld,Nacaome.Kleine diepe waterpomp, in de markt, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan

Artikel inhoud

   Leuk

   Bijvoorbeeld,Nacaome.Kleine diepe waterpomp, in de markt, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.

Nacaome.   De lift van diepe put pomp wordt berekend volgens de volgende formule

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

Minna.   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.


Nacaome.QJ dompelpompToepassing in de chemische industrie



   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, klein volume, laag geluid, opmerkelijk energiebesparend effect en handig onderhoud. Het kan werken door in het water te duiken zonder een pomphuis te bouwen, waardoor de projectkosten aanzienlijk worden verminderd.

   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace lagerklier en vasthoudende huls

onderhoud van apparatuur   Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is

   Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naar

   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.


Nacaome.QJ dompelpompToepassing in de chemische industrie



   Zal gesloopt worden. Bovendien omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgaten

Hoeveel is het?   Het kan ook

   Controleer de bedrading van de motor zelf: het kan de hoge temperatuur zijn veroorzaakt door verkeerde bedrading. Als de bedrading verkeerd is, sluit u deze snel weer aan op de juiste methode.

   De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie, en de oper

Nacaome.   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.

   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.

   Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.

Croitzlingen.Overige productinformatie
  • Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

    Glendale.Klein elektrisch liftplatformHoe de straling naar het menselijk lichaam te verminderen?

  • Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

    Glendale.10t hefplatform vrachtwagenInstructies voor industriële ontwikkeling

  • Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

    Mingshanstar nameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformOpenstaande problemen waarmee de

  • Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    Charlotte.10 meter elektrisch hefplatformOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

    Charlotte.Hefplatform voor bouwplaatsOnderhoudsanalyse

  • Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

    Charlotte.Hydraulische druk van het liftplatformRecente marktstarts zijn toegenomen

  • Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

    Charlotte.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringVerschillende items waar tijdens de installa

  • Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

    Hunan.10 meter volautomatische liftSamenvatting probleemanalyse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!