San Rafael del SurVerticale centrifugale mestpompDagelijkse reiniging van

vrijgavetijd:2023-01-20 10:59:51 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:184

Kerntips:San Rafael del Sur,San Rafael del SurPijpleidingspomplichaam,   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang.

San Rafael del SurPijpleidingspomplichaam,

   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.

Formosa.ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen


San Rafael del SurVerticale centrifugale mestpompDagelijkse reiniging van



   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vinden

   Kortom, we kunnen weten dat de dompelpomp zowel een dompelpomp als een rioolpomp is, afhankelijk van wat de gebruiker gewend is om het in gebruik te noemen.

   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.

Kwaliteitsdocumenten   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, en de dompelmestpomp is een nieuw ontwikkeld product volgens de marktvraag

   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.


San Rafael del SurVerticale centrifugale mestpompDagelijkse reiniging van



   Bevorder de continue uitbreiding van de verkoopnetwerkgroep.

planom mensen te vermijden

   Op deze manier wordt de bovenste geleidingsbehuizing op zijn beurt geïnstalleerd. Nadat de pomp is geïnstalleerd, trek de trekmoer,San Rafael del SurZD-modderpomp, haal de pakking eruit draai de trekmoer gelijkmatig aan en draai dan de elektrische pomp van de koppeling. De rotatie moet uniform zijn.

   De stand-by dompelmodderpomp zal de as / draai elke week rollen om het lager uniform de statische lading en externe oscillatie te laten accepteren. De bouwstructuur in de waterpompruimte moet worden gereconstrueerd. Geluidabsorberende en isolerende platen moeten rond de muur en boven in de machinekamer worden geïnstalleerd en met lichte stalen kiel worden bevestigd; De verbindingsgaten tussen de machinekamer en andere ruimtes

San Rafael del Sur   In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust,San Rafael del SurDompelpomp met rubbervoering, is het vloeibare effect op de hulpwaaier

   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Croitzlingen.adviserennieuws
Croitzlingen.Laatste nieuws